Babakotveny.info
A babakötvény portál
http://www.babakotveny.info


Jogi nyilatkozat


Frissítve: 2012-10-03 05:31:32 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Képernyős változat

Szerzői jogok, felelősség elhárítása
1 / 2 oldal  tovább

Tartalom:
1. Szerzői jogok, felelősség elhárítása
2. Adatvédelmi nyilatkozat, utánközlési szabályzat

Szerzői jogok

A Babakotveny.info portál bármely oldalának megtekintésével az alábbiakat automatikusan elfogadja a Látogató:

A Babakotveny.info portálon található tartalom a Bankkártya Kft. (továbbiakban Kiadó) tulajdonát képezi. A Kiadó fenntart minden, az itt található tartalom bárminemű másolására, terjesztésére vonatkozó jogot.

A Kiadó írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap tartalmának vagy egy részének (szöveg, táblázat, grafika, fotó) feldolgozása és újrakiadása vagy értékesítése.

A honlap megtekintése díjmentes, saját használatra egyes részei számítógépre lementhetők, vagy kinyomtathatók, de a hírek, információk, adatok utánközlését a Kiadó külön szabályozza, lásd "Utánközlési szabályzat". A honlap illetve adatbázisainak letöltési mértéke nem veszélyeztetheti a weboldal működését. Amennyiben ilyen jelenség tapasztalható, az adott IP cím felé minden adatforgalom lezárható, illetve jogi eljárás indítható a szolgáltatás veszélyeztetése miatt.

A Babakötvény fórum rovatba, illetve a cikkekhez beírt hozzászólások rendelkezési jogáról a hozzászóló automatikusan lemond, így azok a Kiadó által szabadon felhasználhatók, újraközölhetők a hozzászólás beírójának külön engedélye nélkül is.

Felelősség elhárítása

A Babakotveny.info portál üzemeltetése során a Kiadó igyekszik a lehető legpontosabb információkat szolgáltatni. Az információk esetleges félreértéséből, vagy a helytelen következtetések levonásából eredő esetleges károkért a Kiadó nem vállalja a felelősséget.

A honlapon megjelenő hirdetések tartalmáért a Kiadó nem vállal felelősséget. A Kiadó igyekszik körültekintően eljárni a hirdetésekkel kapcsolatban, de az azokon vállalt akciós ajánlatok, számítások (lejáratkori összeg, állami támogatás, hozamok, stb.) és egyéb információk valódiságáért kizárólag a hirdető alany felel.

A Babakötvény fórum menüpont alatti szolgáltatás oldalain megjelenő szövegek, valamint a cikkekhez kapcsolódó hozzászólások az Olvasóktól származnak, és jóváhagyás nélkül jelenhetnek meg, azok tartalmát a Kiadó nem ellenőrzi rendszeresen, legfeljebb alkalmanként. A Babakotveny.info portál ezzel a szolgáltatással az információ és az eszmecsere szabad áramlásának ad teret, viszont az ott megjelenő információkkal nem feltétlenül ért egyet. A honlap üzemeltetése során a Kiadó igyekszik a Babakötvény fórumban esetlegesen megjelenő jogot, törvényt, becsületet sértő hozzászólásokat részlegesen vagy teljes terjedelmükben törölni, amennyiben az alábbi esetek fennállnak:

  • rágalmazás
  • becsületsértés
  • kegyeletsértés
  • közösség elleni izgatás (nemzeti, faji, etnikai, vallási vagy egyéb csoportok ellen)
  • nemzeti jelkép megsértése
  • rémhírterjesztés vagy pánikkeltés
  • közveszéllyel fenyegetés
  • személyi jogok, jó hírnév megsértése
  • a Babakotveny.info portál üzleti érdekeinek megsértése

Tilos ezen kívül direkt kereskedelmi reklámot, vagy arra sugalló információt megjelentetni, illetve a Babakotveny.info portál üzleti érdekeit megsérteni.

A fenti elvekkel ütköző hozzászólásokat a Kiadó saját észlelés, vagy bejelentés után a lehető legrövidebb időn belül megvizsgálja, és szükség esetén részben vagy teljes egészében törli. Kirívó vagy megismétlődő esetben az érintett felhasználó(k) kitiltása is alkalmazható a Babakötvény fórum rendjének fenntartása érdekében.

1 / 2 oldal  tovább