Médiaajánlat :: Elérhetőségünk :: Partnereink
105 db. Start-számla:

Etikai normák


Frissítve: 2021-10-10 21:22:11 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Nyomtatható változat Küldje el ismerősének!

A Babakotveny.info portál a magyar államtól és a babakötvény mögötti Start-számlát vezető pénzügyi szolgáltatóktól független kereskedelmi portál, mely a lakosság számára teljes értékű szolgáltatást nyújt díjmentesen. Az üzemeltetők költségeiket a portál hirdetési és egyéb kereskedelmi bevételeiből fedezik.

Ez alól kivételek bárki részére a hirdetési felületek igénybevétele (hirdetések).

A honlapon az ún. alapinformációk megjelentetése a Babakotveny.info portál piaci szolgáltatásának alapvető részét képezi, ez az adott pénzügyi szolgáltatók, illetve cégek számára költséggel nem jár.
Az alapinformációk definícióján túlmutató adatok hirdetésnek számítanak, és megjelenítésük csak díjfizetés mellett lehetséges.

Alapinformáció

Alapinformációnak minősül minden babakötvénnyel vagy ehhez szorosan köthető szolgáltatással kapcsolatos adat, hír, esemény, változás vagy akció. Ezek az információk kiemelés nélkül, objektív és semleges információként látnak napvilágot. Az alapinformációk attól függetlenül jelennek meg, hogy az adott Start-számlát vezető pénzügyi szolgáltató közreműködött-e az információ összeállításában, vagy sem. Ha az adott szolgáltató ebben nem működik közre, a Babakotveny.info portál köteles a lehető legobjektívebb információt a nyilvánosságra hozni.

A Babakotveny.info portál csak igazolható információt jelentet meg. A megjelenés független attól, hogy az adott (objektív) információ az érintett félre nézve kedvező, kedvezőtlen vagy semleges. Az alapinformációk - a hírértéken túl - nem tartalmazhatnak ügyfélvéleményt formáló vagy véleményt befolyásoló, illetve valótlan vagy eltorzított elemeket.

Az egyes információkról sem a Babakotveny.info portál, sem a munkatársai nem alkothatnak véleményt, beleértve a magánvéleményt is. Ugyanakkor a Babakotveny.info portál fenntartja magának a jogot, hogy az objektív tájékoztatás céljából szükség esetén nyilvánosságra hozzon több, akár egymással szemben álló véleményt is, ez azonban nem tartozik a szűken vett tevékenységi körébe.

Hirdetés

Hirdetésnek minősül minden olyan információ megjelentetése, mely a piac egy adott szereplőjét, elemét vagy termékét előnyös helyzetben tünteti fel, vagy azt kiemeli a többi hasonló hír közül, illetve az objektív véleményalkotáshoz szükséges további információkat (ideértve a konkurencia hasonló információit is!) nélkülözi.
Hirdetésnek minősül az is, ha az adott pénzügyi szolgáltató a Babakotveny.info portál által szerkesztett információnál bővebb tartalmú megjelenést kíván, vagy azzal elégedetlen és más formában kívánja azt megjelentetni, és ennek mértéke vagy jellege a Kiadó által már túlmutat az objektív tájékoztatáson. A hiteles tájékoztatás azonban megkívánja, hogy minden információ alapinformációként (a többi hír között) is megjelenjen. Az alapinformációk nem tartalmazhatnak hirdetést!

A hirdetés az alapinformációval ellentétben mindig a hirdető kívánalmainak megfelelően jelenik meg, abban a Babakotveny.info portál nem szab feltételeket. A hirdetésnek azonban alkalmazkodnia kell az esetleges technikai korlátokhoz (megjelenítési méretek, grafika, felbontás, színek, stb...).

Minden hirdető számára további feltétel, hogy a hirdetés illeszkedjen a Babakotveny.info portál színvonalához, a közízléshez, és természetesen a hatályos jogszabályokkal és törvényekkel sem lehet ellentétes annak megjelenése, illetve tartalma.

Ezen túlmenően hirdetésnek minősülnek a megszokott reklámok is. A Babakotveny.info portál a szöveges hirdetést minden esetben, a banner (grafikus) hirdetésnél pedig lehetőség szerint a megszokott (x) jelöléssel különbözteti meg a pártatlan (saját) információitól és egyéb hírektől.


Kapcsolódó linkek:

Jogi nyilatkozat
Médiaajánlat
Elérhetőségünk
Impresszum


© Bankkártya Kft. - Minden jog fenntartva!    Jogi nyilatkozat    Technikai információk    Elérhetőségünk
. email addresses