Médiaajánlat :: Elérhetőségünk :: Partnereink
105 db. Start-számla:

Bevezető


Frissítve: 2012-10-03 03:43:43 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Nyomtatható változat Küldje el ismerősének!

Szeretettel köszöntjük a Babakotveny.info kereskedelmi portálon!

A legnagyobb magyar babakötvény portál igyekszik bemutatni Önnek a Magyarország babakötvény (illetve a kötvény mögötti számla esetében Start-számla) néven nyújtott állami támogatását, mely minden gyermeknek jár, aki nem töltötte be a 18. életévét, továbbá magyar állampolgárságú és magyarországi lakóhelyű (a 2005. december 31. előtt született gyermekek azonban nem részesülhetnek a kezdeti, egyszeri 42.500 Ft-os kezdő állami támogatásból, minden más tekintetben azonban élvezhetik a babakötvény előnyeit ők is).

Talán még mindig sokan úgy gondolják, hogy a babakötvény egy negyvenezer forintos egyszeri állami támogatást takar, ezért portálunk célja a babakötvény program keretében nyújtott teljes, akár 347.700 forintos állami támogatás közérthető bemutatása. A Babakotveny.info-n azonban nemcsak információkat kaphat a babakötvényről, de - egyedüli lehetőségként, hiszen a babakotveny.hu kormányzati oldal 2006-ban megszűnt - megismerkedhet a magyarországi bankok, takarékszövetkezetek és befektetési szolgáltatók, valamint 2008-tól a Magyar Államkincstár, vagyis - ahogy mi hívjuk - a Start-számlát vezető pénzügyi szolgáltatók rendszeresen frissített konstrukcióival is, hozzátéve, hogy 2012. október 1-től ezek a szolgáltatók már nem választhatók újonnan, továbbá oda számlaáthelyezés sem lehetséges, kizárólag a Magyar Államkincstárnál, illetve Magyar Államkincstárhoz.

A babakötvény program keretében nyújtott állami támogatások teljes körű bemutatása az alábbi linken érhető el, ha pedig ki szeretné próbálni, hogy az Ön esetében mennyi állami támogatást jár(na) a babakötvény program keretében, akkor használhatja a Babakötvény kalkulátort

© Bankkártya Kft. - Minden jog fenntartva!    Jogi nyilatkozat    Technikai információk    Elérhetőségünk
. email addresses