Médiaajánlat :: Elérhetőségünk :: Partnereink
105 db. Start-számla:

Bevezető


Frissítve: 2021-10-06 01:05:00 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Nyomtatható változat Küldje el ismerősének!

Szeretettel köszöntjük a Babakotveny.info kereskedelmi portálon!

A legnagyobb magyar babakötvény portál igyekszik bemutatni Önnek a Magyarország babakötvény (illetve a kötvény mögötti számla esetében Start-számla) néven nyújtott állami támogatását, mely minden magyar állampolgárságú gyermeknek jár, aki nem töltötte be a 18. életévét, vagy olyan, 2017. június 30. napja után született Magyarország területén kívül élő gyermeknek a 18. életéve betöltésének napjáig, aki „Magyar igazolvánnyal” rendelkezik ÉS a lakóhelye szerinti szomszédos állam a magyar állampolgárság felvételét az ottani állampolgárságától való megfosztással sújtja (utóbbi esetben a támogatást igényelni kell); (a 2005. december 31. előtt született gyermekek azonban nem részesülhetnek a kezdeti, egyszeri 42.500 Ft-os kezdő állami támogatásból, minden más tekintetben azonban élvezhetik a babakötvény előnyeit ők is).

Talán még mindig sokan úgy gondolják, hogy a babakötvény egy negyvenezer forintos egyszeri állami támogatást takar, ezért portálunk célja a babakötvény program keretében nyújtott teljes, akár 347.700 forintos állami támogatás közérthető bemutatása. A Babakotveny.info-n azonban nemcsak információkat kaphat a babakötvényről, de megismerkedhet a magyarországi bankok, takarékszövetkezetek és befektetési szolgáltatók, valamint 2008-tól a Magyar Államkincstár, vagyis - ahogy mi hívjuk - a Start-számlát vezető pénzügyi szolgáltatók rendszeresen frissített konstrukcióival is, hozzátéve, hogy 2012. október 1-től ezek a szolgáltatók már nem választhatók újonnan, továbbá oda számlaáthelyezés sem lehetséges, kizárólag a Magyar Államkincstárnál, illetve Magyar Államkincstárhoz.

A babakötvény program keretében nyújtott állami támogatások teljes körű bemutatása az alábbi linken érhető el, ha pedig ki szeretné próbálni, hogy az Ön esetében mennyi állami támogatást jár(na) a babakötvény program keretében, akkor használhatja a Babakötvény kalkulátort

© Bankkártya Kft. - Minden jog fenntartva!    Jogi nyilatkozat    Technikai információk    Elérhetőségünk
. email addresses