Médiaajánlat :: Elérhetőségünk :: Partnereink
105 db. Start-számla:

Jogi nyilatkozat


Frissítve: 2021-10-10 21:16:34 Betűméret csökkentése Betűméret növelése Nyomtatható változat Küldje el ismerősének!

Adatvédelmi nyilatkozat, utánközlési szabályzat
első vissza  2 / 2 oldal

Tartalom:
1. Szerzői jogok, felelősség elhárítása
2. Adatvédelmi nyilatkozat, utánközlési szabályzat

A Kiadó a Babakotveny.info portál működtetése során a rendelkezésére álló eszközeivel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben (2013. évi V. törvény) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben rögzített előírásokat.

A honlap megtekintéséhez nem szükséges személyes adatok megadása, de egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek. Ennek oka inkább számítási jellegű. A Babakotveny.info a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, harmadik személy részére vagy más célra külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat biztonságos módon tárolja.

A honlap felkeresése során a személyi adatok mellett egyéb technikai adatok is rögzítésre kerülnek, amelyek kizárólag a felhasználók informatikai eszközeire vonatkoznak: a bejelentkezők IP címe, böngészőjének típusa, egyes cookie információk, milyen webcímről érkezik. Ezeket a személyesnek tekinthető (de nem személyi) adatokat a Kiadó kizárólag statisztikai célokra használja fel, és tárolja. További felhasználásuk csak abban az esetben lehetséges, ha az illetékes hatóságok erre külön utasítást adnak, és eljárásukat megfelelően igazolják.

Kiadó fenntartja a jogot a honlap arra alkalmas részein hirdetések, saját illetve partneri ajánlatok megjelenítésére, szem előtt tartva azt, hogy az Olvasók megfelelő kiszolgálását ez jelentős mértékben ne zavarja vagy akadályozza.

A Babakotveny.info portál használata során olyan, a helyes működést biztosító szabványos elemek (scriptek, cookie-k és kiegészítők /plugin-ok/) kerülhetnek az Olvasók számítógépeire, amelyek a felhasználók internetes eszközeiben (számítógépében, operációs rendszerében és egyéb alkalmazásaiban) semmiféle károsodást nem okoznak, így minden erre vonatkozó megkeresés elhárításra kerül.

A Babakotveny.info portál oldalai, a honlapról letölthető adatbázisok, valamint a honlaphoz kapcsolódó automata, illetve szerkesztőségi humán levelezések teljeskörű, többszintű, kétirányú vírusszűrésen keresztül kerülnek továbbításra, ezzel is biztosítva a biztonságos információ-szolgáltatást.

Utánközlési Szabályzat

A Babakotveny.info portál híreinek, cikkeinek más kiadványban megjelenítésének szabályai:

A cikkek címe és bevezetője külön engedély nélkül újraközölhető, amennyiben azokra vonatkozóan a "Forrás: Babakotveny.info" forrásmegjelölés egyértelműen és jól láthatóan feltüntetésre kerül, illetve on-line média esetén a cikkre mutató linket elhelyezik.

Teljes cikk, vagy a bevezetőnél bővebb híranyag (szöveg, adat, táblázat, kép) külön engedély hiányában nem közölhető le még forrásmegjelöléssel sem.

A fenti szabályokkal ellentétes utánközlési magatartás szerzői jogot sértő, és a Bankkártya Kft. a megfelelő jogi lépésekkel biztosíthatja szerzői jogainak védelmét és érvényre juttatását.
első vissza  2 / 2 oldal

© Bankkártya Kft. - Minden jog fenntartva!    Jogi nyilatkozat    Technikai információk    Elérhetőségünk
. email addresses